Diensten

Een theatertechnicus nodig? Of een heel festival voorzien van techniek? Wij helpen je graag! 
Lees hieronder wat wij allemaal doen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Feesten

Of het nu alleen een licht of geluid set is, of een complete set met DJ’s en artiesten. Wij houden van feestjes! Met een groot assortiment aan spullen en contacten met verschillende DJ’s, kan het niet anders dan dat jouw feest onvergetelijk gaat worden.

Theater

Tom werkt al jaren vast en freelance voor verschillende theaters, en weet dus ook exact hoe de magie van theater in elkaar zit! Jouw voorstelling technisch naar een hoger niveau? Neem contact met ons op!

Festivals

Een festival organiseren? Wat komt daar technisch allemaal bij kijken?…

Van een gave lichtshow, tot het perfecte geluid. En misschien wel special effects of lasers? Wij helpen je graag met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren!

Evenementen

Jouw evenement voorzien van techniek? Leuk! Met voldoende ervaring bij evenementen (denk hierbij aan kleine feesten tot grote buitenpodia) en de juiste apparatuur, zorgen we ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!

Technicus

Op zoek naar alleen een technicus voor je evenement of theatershow? Geen probleem, wij hebben bij beide veel ervaring. Zo heeft Tom o.a. in opdracht van Expressive Audio Rental meegewerkt aan evenementen als Festifoort en 033Live. Ook werkt hij freelance voor verschillende theaters zoals de Speeldoos in Baarn.

Vaardigheden van Tom
Licht
Geluid
Video
Special Effects